Escalop de viţel

de diaconta in Vita, 29 Mar 2015 | 6697 vizualizari

 

Un prânz de Duminică savuros şi săţios,mai ales că nouă ne place foarte mult carnea de viţel.
Ca şi garnitură am optat pentru un piure de cartofi şi broccoli.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente escalop de viţel:
  • 6 felii muschi de viţel –aproximativ 6oo g
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 2 linguri faina
  • 2 buc ceapa uscata
  • Un morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • Sare,piper,cimbru
  • Pasta iute de ardei
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei de masline
  • 2 linguri smântâna
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de viţel:

Feliile de carne le-am condimentat ,apoi le-am trecut prin faina.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am prajit un caţel de usturoi.

Am lasat cât sa aromatizeze uleiul,apoi l-am scos.

Am prajit apoi feliile de carne pe ambele parti câteva minute,apoi le-am pastrat la cald.

In uleiul din tigaie am pus ceapa taiata,morcovul razuit,ciupercile,iar dupa ce s-au calit putin,sare si pasta iute de ardei.

Am transferat amestecul într-o cratita si peste el am pus feliile de carne.

Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba pâna când carnea s-a fiert aproape de tot.

Mai amestecati din când în când în cratiţă.

Am adaugat sucul de rosii,cimbrul si usturoiul pisat.

Am mai lasat sa fiarba câteva minute,apoi am adaugat smântâna si la final patrunjelul verde tocat.

Ca sa nu se brânzeasca smântâna,am pus peste ea din sosul de carne fierbinte,am amestecat si apoi am pus în cratita peste carne.

Poftă bună  !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de viţel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

DIANA B 1

31.03.2015, 09:26

Bunut , bunut !

mirela0911 1

31.03.2015, 13:53

Yummi ce gustos e!

adry88 1

31.03.2015, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop voievodal